Marieke Rosie
Rapid Transformational Change


Ooit begonnen als politieagent in de Bijlmer bij de Amsterdamse Politie en daarna werkzaam als rechercheur,  ben ik sinds 2009, na het doen van de zeer intensieve opleiding tot Certified Professional Coach bij The International Coach Academy,  werkzaam als coach.  

Mensen helpen om helderheid over vraagstukken en blokkades te krijgen is mijn grote passie en ik vind coachen dan ook fantastisch om te doen. Ik ben mij in de loop der jaren blijven ontwikkelen.  In mijn zoektocht naar tools en methodes die echt werken, kwam ik via Systemisch Werk en het doen van diverse opleidingen in organisatie en familie opstellingen bij het Bert Hellingerinstituut, primaire reflextherapie (RPRM) van Margaret Mulder uit bij Rapid Transformational Therapy van Marisa Peer. 


Ik kampte al jaren met steeds terug kerende depressies, stress en vermoeidheid, mijn hormonen schoten alle kanten op. Ik zat gewoon niet lekker in mijn vel. Mijn huisarts kon niet meer doen dan anti-depressiva voorschrijven en mij verwijzen naar de zoveelste psycholoog. Dit wilde ik echter perse niet en dus ben ik het alternatieve circuit ingedoken. Je kan het zo gek niet verzinnen of ik hebt het gedaan, van accupunctuur tot homeopathie en van familieopstellingen tot cranio-sacraal therapie. Bij alles vond ik wel een klein puzzelstukje van mezelf terug, maar niets hielp blijvend. Ik bleef met steeds terugkerende stress en depressies kampen. Het zit nou eenmaal in je familie werd er gezegd en leg je er bij neer... Dat weigerde ik echter pertinent en ik bleef zoeken, ervan overtuigd dat er een oplossing moest zijn... En toen vond ik tijdens mijn zoektocht het Uncompromised Life programma van Marisa Peer bij Mindvalley. Tijdens het doorlopen van dat programma had ik eindelijk het gevoel dat ik echt aan het veranderen was. Door in mijn onderbewuste te duiken en op zoek te gaan naar de overtuigingen over mezelf die ik had opgedaan tijdens mijn jeugd, veranderde alles. Mijn depressies verdwenen als sneeuw voor de zon en ik kreeg weer echt plezier in het leven. Ik was waanzinnig onder de indruk van de snelheid en de kracht van deze methode en wilde hier meteen alles over weten.

Ervan overtuigd dat dit DE methode is waarmee ik mijn clienten dus ook snelle en blijvende verandering kan bieden, heb ik mij aangemeld voor de opleiding en na eerst het zeer intensieve online deel te hebben afgerond vloog ik naar Londen voor het laatste onderdeel, de face-to-face training door Marisa Peer zelf. Inmiddels ben ik Certified Hypnotherapist en Rapid Transformational Therapist. 

Ik ben er super trots op om deze methode te kunnen aanbieden en ben elke dag vol passie aan het werk, nog steeds aan het rechercheren, maar dan nu samen met mijn clienten,  gecombineerd met al mijn opleidingen, training en ervaring,  op zoek naar oude patronen en blokkades zodat deze  snel en  voorgoed kunnen worden opgelost en ook zij weer vrij en vol vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan!